Earrings by Avon

22.2.17


Ćao drage moje! U ovom postu želim da vam pokažem savršene minđuše za sve djevojke. Set minđusa i jedne veoma neobične minđuše.

Set minđuša od 20 pari Moriah možete naći u trenutnoj mini brošuri kampanje 03/2017 po cijeni od 21,90 KM, a regularna cijena im je 30 KM. Ja imam probušene uši na 5 mjesta, tako da ovakve minđuše nosim svaki dan i stalno ih mjenjam. Kao osoba koja nosi dugo godina ovaj tip minđuša moram da priznam da su veoma kvalitetne, nisu pocrnile, promjenile boju, savile se, šarafi su im odlični, a pored svega toga ima veliki izbor i mogu da napravim razne kombinacije. Nemam omiljenih, sve su mi omiljene pa stavim u prve rupice na ušima isti par, a u ostale sve različito. Pored toga što set adrži zlatnu i srebrenu boju, imaju i dva para bisera.

Ako pratite modu i trendove, onda znate da je Dior izbacio biserne minđuše koje naprijed imaju manji, a nazad veliki biser. Avon je napravio slične minđuše, gdje je naprijed cirkon, a iza umjesto šarafa je velika providna kugla koja u sebi ima sitne ljubičaste kristale. Ove minđuše su savršene ako često vežete kosu, izgledaju zaista neobično i elegantno. Regularna cijena im je 14,00 KM, a u katalogu 04/2017 ih možete naći za 9,90 KM. Da li se vama sviđaju?







PR proizvodi

You Might Also Like

2 komentari

  1. Dali vrsite dostavu za Crnu Goru

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav, kao sto je navedeno u postu nausnice su se mogle nabaviti u katalogu 03/2017
      Ne bavim se prodajom Avon proizvoda, mozete u svojoj okolini pronaci sigurno nekog ko se bavi prodajom Avona.

      Izbriši

Subscribe