Balea krema za lice sa voćnim kiselinama

15.12.16


Balea matirajuća krema za lice sa voćnim kiselinama dolazi u plastičnom pakovanju od 50 ml sa zaštitnom folijom, što je veliki plus higijenski gledano. Ovo je drugo pakovanje koje sam kupila, jednu sam potrošila, a ovu sam krenula da trošim, kutija u kojoj je došla krema sam bacila nažalost, jer nisam znala da ću pisati recenziju o ovoj kremi.



Tekstura kreme je vodenasto-kremasta, ima svjež miris koji podsjeća na limun i svježe krastavce. Bijele je boje. Blago njeguje i hidrira lice. Moja koža je dosta masna i dugo sam tražila kremu za svaki dan koja će da umanji masnoću a i proširene pore na mom licu. Moram da priznam da nakon par korištenja nisam primjetila nikakav efekat, tek kada sam je skoro potrošila shvatila sam da je savršena za moju kožu. Kada idem na tretmane lica uvijek gledam da su uključene voćne kiseline u taj tretman i kada sam shvatila koliko pomaže mojoj masnoj koži nastavit ću je kupovati.






Cijena ove kreme je oko 4 KM (2 € ). Šta vi koristite za masnu kožu lica i da li ste probali ovu kremu za masnokošce? 

You Might Also Like

5 komentari

  1. Odlican review draga!
    Definitivno cu je probati!
    Prvi put sam na tvom blogu i mogu ti reci da mi se jako dopada :)

    Ukoliko zelis da se pratimo, javi mi na mom blogu
    xoxo

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anonimno21:33

      Imam masnu kozu luca i problem sa sitnim pisticima, koristila sam mixa kremu sa vocnim kiselinama, ona sluzi za ne pravilnosti na kozi.I mogu reci da je super lepo se apsorbuje i moze koristiti kao i podliga za sminku,ima mat efekat i smanjuje pore.

      Izbriši
    2. Hvala na preporuci :) probat cu

      Izbriši
  2. Šta koristiti za suhu kožu

    OdgovoriIzbriši

Subscribe