Labello Lip Butter

12.7.16


Labello Lip Butteri dolaze u metalnoj ambalaži. Kada su se pojavili na policama u DM-u i CM-u imala sam želju da ih probam međutim pakovanje me odbijalo jer se balzam mora nanositi prstima, što je zaista nehigijenski. Ja nikada nemam duge nokte pa mi to i ne predstavlja neki problem a moje drugarice koje imaju dugačke nokte ovaj Butter nanose tako što ga jednostavno prislone usnama (poljube ga). Kod nas u Bosnu su stigla samo dva okusa od vanilije i macadamije i od maline. Postoji još obični okus, zvani orginal, zatim od kokosa, kakaa, borovnice i karamele.



Do sada sam isprobala razne balzame za usne i u pozadini na slikama možete vidjeti koje trenutno koristim i želim što prije da potrošim, jer su mi omiljeni EOS-i i Labello Lip Butteri i želim da ih imam u svim okusima.
Baby Lips mi je super ako želim da imam boju na usnama, ali on ne hidratizira usne dovoljno, dosta je suh, i neću ga kupiti ponovo. Rosal balzam od višnje ima prejak miris, ostavlja intenzivnu boju a hidratacija nije baš najbolja i njega takođe neću kupiti ponovo.
Labello Lip Butter sam kupila na sniženju po cijeni od 3,70 KM. A redovna cijena mu je oko 4,50 KM za 16,7 grama proizvoda. Kao što možete da vidite na slikama promjenili su ambalažu, meni se ova nova više i sviđa. Malo sam razočarana jer nema da se kupe i ostali okusi ovoga balzama, dok npr EOS balzami kada su stigli odmah su uveli razne okuse a dođe samo 7 grama za 12 KM, ali moju opsjednutost o EOS-u možete pročitati OVDJE. EOS balzame volim da nanosim po danu, da ih imam u torbi, a naveče kada želim veću hidrataciju usana definitivno ne mogu bez Labello Lip Buttera, jer nanosim jako debeli sloj.



Hidratantna formula Labello Lip Butter sa Hydra IQ sadrži shea maslac i bademovo ulje, te pruža intenzivnu hidrataciju i dugotrajnu njegu usana. Njegujuća formula s aromom (vrijedi za oba) ostavlja senzacionalno meke usne, te daje lagani sjaj usnama. Podnošljivost za kožu dermatološki dokazana. Što se mirisa tiče, vanilija i makadamija mi je ugodniji i više mi se sviđa.



Kod Labello Lip Buttera mi se sviđa:

- pakovanje
- kremasta sttuktura koja se topi dodirom prstiju
- ne ostavlja ljepljiv trag
- ostavlja lagani miris na usnama
- veliki izbor ukusa (u inostranstvu, kod nas samo dva okusa)
- sporo se troše (16,7 g)
- pristupačna cijena (oko 4-5 KM)
- hidratacija
- efekat koji pruža usnama

Kod Labello Lip Buttera mi se ne sviđa:

- proces nanošenja je nehigijenski
- kod nas postoje samo dva okusa



Da li ste probali Lip Buttere i kako vi njegujete vaše usne?

You Might Also Like

2 komentari

  1. Obozavam lip butter, slazem se sa tobom da nije higijenski ali sta je tu je.. Fashion Lover

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja koristim ovaj od vanilije i macadamie i jako lijepo mirise, podsjeca me na neke tropske krajeve :)

    Charming Coco ♡ blog

    OdgovoriIzbriši

Subscribe