8u1 eyeshadow palette

25.12.15

8u1 paleta iz Avona dolazi u dvije varijante, sa ovim savršenim nijansama za smokey eye i druga sa nude nijansama. Paleta dolazi u crnoj elegantnoj kutiji sa zaštitnom folijom unutra. U paleti dobijete ukupno 8 različitih nijansi različite teksture i finiša. Pakovanje je novogodišnje, sa zlatnim zvjezdicama na poklopcu, unutra dođe malo ogledalo i spužvasti aplikator za nanošenje sjena.Cijena ove palete u brošuri C17 je 14,90 KM, a redovna joj je 24,00 KM.

Na slici ispod možete pogledati kako izgledaju sve sjene redom nanošene na ruci bez baze. A potom kako sam ja kreirala look.


U ovom looku koristila sam bijelu nijansu u čoškove, na cijeli kapak rozkastu nijansu, zatim ljubičastu sam izblendala iznad kapka i na kraju crnu nijansu na pregibu kapka.

Nijedna nijansa se ne trusi tako da sam pozitivno iznenađena ovom paletom, takođe ova paleta je savršena za putovanja, jer je pakovanje malo a sve nijanse imate i za dnevni i za večernji look.

Ovu fotografiju sam napravila nakon pet sati nošenja make up-a tako da zanemarite obrisani ruž na usnama, bitne su nijanse na očima :) Da li planirate probati ovu paletu i kako vam se sviđa? 

PR proizvod

You Might Also Like

5 komentari

  1. Odlicna paleta, i ja sam je porucila ali nije mi stigla :/

    http://fashionconfessions.blogspot.mk/

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako lepa paletica, pogodna da se boje kombinuju! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj prekrasna ti je paletica; ja sam upravo objavila post sa svojom plaeticom bež-smeđe nijanse iz AVONa pa ako zelis osjeti i moj blog
    http://recenzije11.blogspot.ba/2015/12/eng-second-holidays-review-from-avon.html

    OdgovoriIzbriši
  4. Nice blogging style I have seen in this blog. Click here to convert your blog in custom domain in just 5 minutes http://www.24hoursseo.com/2015/12/how-to-setup-custom-domain-on-blogger.html

    OdgovoriIzbriši

Subscribe