Avon makeup setting spray

30.11.15


Avon sprej za fiksiranje šminke, i sam mu naziv kaže čemu je namjenjen. Međutim ovaj sprej ne matira kožu što je minus zbog nas koje imamo kombinovanu do masnu kožu lica, ali je zato savršen za fiksiranje šminke i produžava joj trajanje.



Pakovanje je jednostavno, što mi se jako sviđa. Na vrhu ima raspršivač sa pumpicom, koji odlično funkcioniše i mlaz koji dobijete je jak i ne curi. Ja fiksiram najviše gornji dio lica, tj. obrve, sjene i rumenilo. Sprej je bez mirisa i nakon prskanja na koži izgleda vlažno, ali nakon par minuta se osuši.
Pri nanošenju obavezno zažmirite, da ne bi prsnule u oko i odmaknite ga oko 20 cm od lica pri nanošenju. Možete prsnuti dva do četri puta na lice. Ja za posebne prilike prsnem i četri puta.
Evo jedan primjer. Kada idem na svadbe gdje ću ostati preko 12 sati našminkana ponesem gomilu šminke u torbi da je popravljam. Kada sam otkrila ovaj sprej, na svadbe uopšte ne nosim šminku, osim ruža koji moram da popravljam zbog jela i pića. Stvarno sam se oduševila i reakcija mi je bila wow, bez njega više nema šminkanja!



Regularna cijena mu je 19,90, ali ja sam ga nabavila u katalogu po cijeni od oko 10 KM.
Kupila sam ga prije više od šest mjeseci i moram da priznam da se jako sporo troši, tako da uopšte nije skup.
Da li ste probale ovaj ili neki drugi sprej za fiksiranje šminke?

You Might Also Like

2 komentari

  1. Imam i ja ovo.Najbolji proizvod koji imam,zaista.:)


    http://fashionawakebyb.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja jos nisam probala ali bih bas voljela

    Http://recenzije11.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Subscribe