Avon Luxe ruž za usne & Micelarna voda

4.11.15

Danas za vas imam recenziju dva proizvoda koja sam dobila od Avona. U pitanju je Luxe ruž za usne i Micelarna voda.

Avon Luxe ruževi dostupni su čak u 16 nijansi, danas ću vam pokazati nijansu Glam Poppy. Ovo je po meni najglamurozniji ruž za usne u Avonu. Pored njegovog pakovanje, njegova luksuzna formula kombinira čistu svilu i plumping kompleks za pune i glamurozno sjajne usne koje su božanstveno meke i hidratizirane od prvog nanošenja

Na slici ispod sam vam prikazala kako izgleda kada se nanese, jer zbog svjetlosti na fotoaparatu nije moguće prikazati stvarnu nijansu ruža.

Regularna cijena Avon Luxe ruža je 19,90 KM. A u katalogu C15 možete kupiti dva za 20,00 KM. Što je stvarno povoljno s obzirom na njihov kvalitet.

Micelarna voda je postao veoma popularan proizvod u svijetu, a danas je dostupan i nama u Avonu. Moram da priznam da sam prije svega uzela vremena da isprobam ovaj proizvod da bih vam mogla prenjeti moje utiske. 

Micelarna voda je odličan proizvod za čišćenje lica i make up-a koji se ne ispire. Umiruje veoma osjetljivu kožu. Ime je dobila po sfernim tečnim kristalima, micelima. Sadrži molekule surfaktantne čiji dijelovi – hidrofilni privlače vodu i lipofilni – privlače ulja i masti. Popularne su zbog toga što su veoma blage prema vašoj koži lica, a imaju veći učinak uklanjanja nečistoća i make up-a, a pri tome se ne ispiru. Upravo jedan takav proizvod je i micelarna voda iz Avona. Dolazi u praktičnom plastičnom pakiranju od 200 ml sa čepom na odvrtanje. Prozirne je boje koja se blago zapjeni prilikom mućkanja. Upotreba joj je veoma jednostavna, nanosi se pomoću blaznica. Mala količina na blaznicu, a zatim na lice. 

Ono što se meni dopalo je što skida čak i vodootpornu maskaru. Moram da priznam da me malo ujela za oči, ali kada sam imala moju standardnu maskaru to se nije desilo.Možete je naći po regularnoj cijeni od 9,90 KM, a u katalogu C15 po cijeni od 7,50 KM.
Da li ste isprobali neki od ovih proizvoda ili neki sličan i kako vam se dopada?

PR proizvodi

You Might Also Like

7 komentari

  1. Ruz izgleda savrseno. Micelarnu vodu zelim da narucim i sigurno cu to uciniti. Divan post :)
    http://jfashionlover.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  2. Amazing post dear! I invite you to join the Giveaway on my blog:

    irenethayer.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Uvek sam se pitala kako izgledaju ti Lux ruzevi uzivo i drago mi je sto sam nasla na tvoj blogu :) Super post

    Adela Acanski

    OdgovoriIzbriši

Subscribe